Luhta Eriksdal

Luhta takki naisille
Vettä ja tuulta hylkivästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Maksipituinen malli tuo lämmön nilkkoihin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Täyspitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas.
Lisätietoa
Weight 1.4800
Kuvaus Vettä ja tuulta hylkivästä materiaalista valmistettu untuvajäljitelmätakki on täydellinen kumppani kaikille keskitalven ulkoilmaretkille, kun pakkanen laskee hyytäviin lukemiin. Maksipituinen malli tuo lämmön nilkkoihin asti. Irrotettava huppu sekä sisemmät hihansuut resorireunalla tarjoavat tervetullutta lisäsuojaa jäätävältä tuulelta. Täyspitkässä takissa kaksisuuntainen vetoketju on välttämätön, jotta helma ei kiristä istahtaessasi alas.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri