Luhta Erkintalo

Luhta takki naisille
Luhdan pitkän mallinen, rennon mukava toppatakki kulkee mukana syksystä talveen. Vettä ja tuulta hylkivien ominaisuuksiensa ansiosta se kestää syyssään oikut, ja lämmin, untuvan kaltainen toppaus varastoi tehokkaasti kehon tuottamaa lämpöä, joten pakkasasteillakaan ei tarvitse hytistä kylmissään. Etuvetoketju aukeaa molempiin suuntiin, joten mikäli on tarvetta suuremmalle liikkumavaralle tai ilmanvaihdolle, voi takkia avata alhaalta päin jonkin matkaa. Samasta syystä myös helman sivuilla on vetoketjulliset halkiot. Taskun vetoketjusta roikkuva koriste toimii myös avaimenperänä. Koska haluamme tarjota hyvin istuvia takkeja erilaisille vartalotyypeille, on tässä mallissa hieman leveämpi leikkaus.
Lisätietoa
Weight 1.2500
Kuvaus Luhdan pitkän mallinen, rennon mukava toppatakki kulkee mukana syksystä talveen. Vettä ja tuulta hylkivien ominaisuuksiensa ansiosta se kestää syyssään oikut, ja lämmin, untuvan kaltainen toppaus varastoi tehokkaasti kehon tuottamaa lämpöä, joten pakkasasteillakaan ei tarvitse hytistä kylmissään. Etuvetoketju aukeaa molempiin suuntiin, joten mikäli on tarvetta suuremmalle liikkumavaralle tai ilmanvaihdolle, voi takkia avata alhaalta päin jonkin matkaa. Samasta syystä myös helman sivuilla on vetoketjulliset halkiot. Taskun vetoketjusta roikkuva koriste toimii myös avaimenperänä. Koska haluamme tarjota hyvin istuvia takkeja erilaisille vartalotyypeille, on tässä mallissa hieman leveämpi leikkaus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri