Luhta Ernholm

Luhta firstlayer naisille
Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer printtikuosilla ja puolipitkällä vetoketjulla. Kimaltelevat strassidetaljit tuovat talvipäiviin ripauksen glamouria. Lähtiessäsi ulkoilemaan on alimmaiseksi kerrokseksi tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen kangas, jossa on käytetty kierrätettyä polyesteriä. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Weight 0.3100
Kuvaus Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer printtikuosilla ja puolipitkällä vetoketjulla. Kimaltelevat strassidetaljit tuovat talvipäiviin ripauksen glamouria. Lähtiessäsi ulkoilemaan on alimmaiseksi kerrokseksi tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen kangas, jossa on käytetty kierrätettyä polyesteriä. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 92% RECYCLE PES, 8% elastaani