Luhta Ersb

Luhta firstlayer naisille
Valitse kerrastopaita, joka vakuuttaa teknisillä ominaisuuksillaan, mutta kerää samalla pisteitä myös ulkonäöllään. Tämä Luhdan pitkähihainen paita korkealla kauluksella ja puolipitkällä vetoketjulla on valmistettu kevyestä ja joustavasta kankaasta, joka mukailee kehon liikkeitä ja siirtää kosteuden pois iholta. Kangas on kauttaaltaan painettu hillitysti kiiltävällä siksak-kuviolla, ja rinnassa oleva näkyvämpi printti tuo paitaan talvista tunnelmaa.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Valitse kerrastopaita, joka vakuuttaa teknisillä ominaisuuksillaan, mutta kerää samalla pisteitä myös ulkonäöllään. Tämä Luhdan pitkähihainen paita korkealla kauluksella ja puolipitkällä vetoketjulla on valmistettu kevyestä ja joustavasta kankaasta, joka mukailee kehon liikkeitä ja siirtää kosteuden pois iholta. Kangas on kauttaaltaan painettu hillitysti kiiltävällä siksak-kuviolla, ja rinnassa oleva näkyvämpi printti tuo paitaan talvista tunnelmaa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani