Luhta Ersta

Luhta takki naisille
Tämä elegantti naisten laskettelutakki hillityllä värityksellä tekee vaikutuksen rintaosan ruutukuvioisella tikkauksella. Takissa on irrotettava huppu ja joustava vyö, ja se suojaa tehokkaasti kylmältä, tuulelta ja kosteudelta. Lasketellessa hihansuiden resorit osoittavat tarpeellisuutensa, sillä ne estävät kylmää viimaa ja pöllyävää lunta tunkeutumasta hihojen kautta sisään. Helman lumilukolla on vastaava tehtävä.
Lisätietoa
Weight 1.2000
Kuvaus Tämä elegantti naisten laskettelutakki hillityllä värityksellä tekee vaikutuksen rintaosan ruutukuvioisella tikkauksella. Takissa on irrotettava huppu ja joustava vyö, ja se suojaa tehokkaasti kylmältä, tuulelta ja kosteudelta. Lasketellessa hihansuiden resorit osoittavat tarpeellisuutensa, sillä ne estävät kylmää viimaa ja pöllyävää lunta tunkeutumasta hihojen kautta sisään. Helman lumilukolla on vastaava tehtävä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Irroitettava huppu. Vyö poistettava pesun ajaksi. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon