Luhta Espholm

Luhta housut naisille
Luhdan kevyesti topatut lasketteluhousut pärjäävät äärimmäisissäkin olosuhteissa ja hyödyntävät korkeilla teknisillä arvoilla varustettuja kierrätysmateriaaleja. Kierrätyspolyesteristä ja elastaanista koostuvalla pintakankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Pääsaumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan niiden lävitse. Vyötäröllä on säätömahdollisuus sekä vyölenkit, ja lahkeensuissa on lumilukot ja sivuvetoketjut.
Lisätietoa
Weight 0.7500
Kuvaus Luhdan kevyesti topatut lasketteluhousut pärjäävät äärimmäisissäkin olosuhteissa ja hyödyntävät korkeilla teknisillä arvoilla varustettuja kierrätysmateriaaleja. Kierrätyspolyesteristä ja elastaanista koostuvalla pintakankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Pääsaumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan niiden lävitse. Vyötäröllä on säätömahdollisuus sekä vyölenkit, ja lahkeensuissa on lumilukot ja sivuvetoketjut.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori., Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani