Luhta Espoo

Luhta hame naisille
Luhdan käännettävä topattu hame tarjoaa lisälämpöä hyytäville laskettelusäille. Yksi puoli on painettu kauniilla ruusukuosilla, kun taas toiselta puolelta hame on kokonaan musta. Molemmat pintakankaat on valmistettu täysin kierrätetystä polyesteristä. Täyspitkä vetoketju kulkee sivulla päästä päähän tehden hameen pukemisesta ja riisumisesta täydellisen vaivatonta. Naisellisen vaatekappaleen tyyliin sopii untuvainen look, johon sekoittuu ripaus retrohenkeä. Kaunis ja lämmin lisä hiihtohousujen päälle!
Lisätietoa
Weight 0.2300
Kuvaus Luhdan käännettävä topattu hame tarjoaa lisälämpöä hyytäville laskettelusäille. Yksi puoli on painettu kauniilla ruusukuosilla, kun taas toiselta puolelta hame on kokonaan musta. Molemmat pintakankaat on valmistettu täysin kierrätetystä polyesteristä. Täyspitkä vetoketju kulkee sivulla päästä päähän tehden hameen pukemisesta ja riisumisesta täydellisen vaivatonta. Naisellisen vaatekappaleen tyyliin sopii untuvainen look, johon sekoittuu ripaus retrohenkeä. Kaunis ja lämmin lisä hiihtohousujen päälle!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% RECYCLE PES