Luhta Esse

Luhta softshell-housut naisille
Erittäin säänkestävät softshell-lasketteluhousut Luhdalta. Toppaamattomina nämä housut sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön: sopivilla lämpökerrastoilla varustettuna pysyt lämpimänä myös keskellä kylmintä talvea, mutta kelien lämmetessä keväällä voi välikerroksia jättää vähemmälle ja nauttia kevätauringosta tukahtumatta kuumuuteen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali ja teipatut saumat huolehtivat siitä, että olo pysyy mukavan kuivana. Kangas joustaa neljään suuntaan ja lahkeissa on integroidut lumilukot.
Lisätietoa
Weight 0.6900
Kuvaus Erittäin säänkestävät softshell-lasketteluhousut Luhdalta. Toppaamattomina nämä housut sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön: sopivilla lämpökerrastoilla varustettuna pysyt lämpimänä myös keskellä kylmintä talvea, mutta kelien lämmetessä keväällä voi välikerroksia jättää vähemmälle ja nauttia kevätauringosta tukahtumatta kuumuuteen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali ja teipatut saumat huolehtivat siitä, että olo pysyy mukavan kuivana. Kangas joustaa neljään suuntaan ja lahkeissa on integroidut lumilukot.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani