Luhta Esse

Luhta softshell-housut naisille
Erittäin säänkestävät softshell-lasketteluhousut Luhdalta. Toppaamattomina nämä housut sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön: sopivilla lämpökerrastoilla varustettuna pysyt lämpimänä myös keskellä kylmintä talvea, mutta kelien lämmetessä keväällä voi välikerroksia jättää vähemmälle ja nauttia kevätauringosta tukahtumatta kuumuuteen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali ja teipatut saumat huolehtivat siitä, että olo pysyy mukavan kuivana. Kangas joustaa neljään suuntaan ja lahkeissa on integroidut lumilukot. Tässä mallissa lahkeen pituus on hieman lyhyempi.
Lisätietoa
Weight 0.6900
Kuvaus Erittäin säänkestävät softshell-lasketteluhousut Luhdalta. Toppaamattomina nämä housut sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön: sopivilla lämpökerrastoilla varustettuna pysyt lämpimänä myös keskellä kylmintä talvea, mutta kelien lämmetessä keväällä voi välikerroksia jättää vähemmälle ja nauttia kevätauringosta tukahtumatta kuumuuteen. Veden- ja tuulenpitävä materiaali ja teipatut saumat huolehtivat siitä, että olo pysyy mukavan kuivana. Kangas joustaa neljään suuntaan ja lahkeissa on integroidut lumilukot. Tässä mallissa lahkeen pituus on hieman lyhyempi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Vyö poistettava pesun ajaksi.
Materiaalit 90% polyesteri, 10% elastaani