Luhta Estbacka

Luhta haalarit naisille
Panostat lasketellessa ulkonäköön, mutta toivot silti vaatteiltasi myös mahdollisimman hyvää toimivuutta? Siinä tapauksessa tämä Luhdan hihaton lasketteluhaalari on juuri sopiva kumppani rinnepäiviisi. Kapealla leikkauksella ja neljään suuntaan joustavalla materiaalilla valmistettu haalari mukailee imartelevasti kehon muotoja, muttei kuitenkaan rajoita liikkumista. Materiaalilla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot, minkä ansiosta pysyt koko päivän ajan mukavan kuivana. Kevyt toppaus eristää kehon kylmyydeltä, ja haalarimallin ansiosta myös keskivartalo pysyy rintaa myöten lämpimänä. Lahkeensuut ja vyötärö ovat säädettävissä juuri itselle sopiviksi. Lahkeiden sivuilla on lisäksi lyhyet vetoketjut, jotka helpottavat monojen pukemista ja riisumista.
Lisätietoa
Weight 0.8000
Kuvaus Panostat lasketellessa ulkonäköön, mutta toivot silti vaatteiltasi myös mahdollisimman hyvää toimivuutta? Siinä tapauksessa tämä Luhdan hihaton lasketteluhaalari on juuri sopiva kumppani rinnepäiviisi. Kapealla leikkauksella ja neljään suuntaan joustavalla materiaalilla valmistettu haalari mukailee imartelevasti kehon muotoja, muttei kuitenkaan rajoita liikkumista. Materiaalilla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot, minkä ansiosta pysyt koko päivän ajan mukavan kuivana. Kevyt toppaus eristää kehon kylmyydeltä, ja haalarimallin ansiosta myös keskivartalo pysyy rintaa myöten lämpimänä. Lahkeensuut ja vyötärö ovat säädettävissä juuri itselle sopiviksi. Lahkeiden sivuilla on lisäksi lyhyet vetoketjut, jotka helpottavat monojen pukemista ja riisumista.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani