Luhta Estby

Luhta firstlayer naisille
Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä kuosillinen firstlayer käytännöllisellä puolipitkällä vetoketjulla. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali harjatulla sisäpinnalla. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä kuosillinen firstlayer käytännöllisellä puolipitkällä vetoketjulla. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali harjatulla sisäpinnalla. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani