Luhta Eugmo

Luhta takki naisille
Kevyt tikkitakki on välikausimuodin peruspilareita. Selkeälinjainen, meleerattu harmaa design tekee takista monipuolisesti yhdisteltävän, sillä se sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa ja sitä voi käyttää joko arkiratkaisuna kaupungilla tai sporttisemmin ulkoiluhousujen kera. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä kylmiin syyspäiviin. Vedenhylkivyyskäsittely tekee takista toimivan ratkaisun myös kevyellä sateella. Tässä mallissa on hieman väljempi leikkaus.
Lisätietoa
Weight 0.5300
Kuvaus Kevyt tikkitakki on välikausimuodin peruspilareita. Selkeälinjainen, meleerattu harmaa design tekee takista monipuolisesti yhdisteltävän, sillä se sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa ja sitä voi käyttää joko arkiratkaisuna kaupungilla tai sporttisemmin ulkoiluhousujen kera. Keveydestään huolimatta untuvajäljitelmätoppaus tuo kaivattua lämpöä kylmiin syyspäiviin. Vedenhylkivyyskäsittely tekee takista toimivan ratkaisun myös kevyellä sateella. Tässä mallissa on hieman väljempi leikkaus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri