Luhta Eurasaari

Luhta parka naisille
Luhdan kevyt parkatakki soveltuu erityisen hyvin luontoretkille syksyllä ja siirryttäessä talveen. Ilmava, untuvan kaltainen toppaus pitää kehon lämpötilan mukavalla tasolla tekemättä takista raskasta tai tukahduttavan kuumaa. Takin vedenkestävyys on teknisen kankaan ja teipattujen pääsaumojen ansiosta hyvällä tasolla, joten oikukas syyssää ei aiheuta turhia huolia, vaan voit rauhassa nauttia ulkoilusta. Jotta takki ei rajoittaisi liikkeitä, on se valmistettu neljään suuntaan joustavasta kankaasta ja varustettu lisäksi kaksisuuntaisella etuvetoketjulla sekä vetoketjusulkuisilla halkioilla helman molemmin puolin. Huppu on säädettävä ja sen voi halutessaan irrottaa.
Lisätietoa
Weight 1.3200
Kuvaus Luhdan kevyt parkatakki soveltuu erityisen hyvin luontoretkille syksyllä ja siirryttäessä talveen. Ilmava, untuvan kaltainen toppaus pitää kehon lämpötilan mukavalla tasolla tekemättä takista raskasta tai tukahduttavan kuumaa. Takin vedenkestävyys on teknisen kankaan ja teipattujen pääsaumojen ansiosta hyvällä tasolla, joten oikukas syyssää ei aiheuta turhia huolia, vaan voit rauhassa nauttia ulkoilusta. Jotta takki ei rajoittaisi liikkeitä, on se valmistettu neljään suuntaan joustavasta kankaasta ja varustettu lisäksi kaksisuuntaisella etuvetoketjulla sekä vetoketjusulkuisilla halkioilla helman molemmin puolin. Huppu on säädettävä ja sen voi halutessaan irrottaa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri