Luhta Evainen

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan erittäin tekninen laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Hieman joustavien kylkiosioiden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Hupussa on kaksi erillistä säätömahdollisuutta, ja helman ja hihansuiden leveyden voi myöskin säätää itselleen sopivaksi.
Lisätietoa
Weight 1.0100
Kuvaus Tämä Luhdan erittäin tekninen laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Hieman joustavien kylkiosioiden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Hupussa on kaksi erillistä säätömahdollisuutta, ja helman ja hihansuiden leveyden voi myöskin säätää itselleen sopivaksi.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 50% RECYCLE PES, 50% polyesteri