Luhta Evainen

Luhta takki naisille
Tämä Luhdan tekninen, lämpimästi topattu laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Hieman joustavien kylkiosioiden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Ylellisen pehmeällä keinokarvalla vuorattu huppu on säädettävä ja pitää takuulla pään lämpimänä.
Lisätietoa
Weight 1.0100
Kuvaus Tämä Luhdan tekninen, lämpimästi topattu laskettelutakki on todiste siitä, että myös lasketteluvaatteissa voi hyödyntää kierrätettyjä materiaaleja tinkimättä kuitenkaan teknisistä ominaisuuksista. Pintakankaan materiaalista puolet on kierrätettyä polyesteriä, ja kankaalla on korkeat vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot. Kaikki saumat on teipattu, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan takin sisälle. Hieman joustavien kylkiosioiden ansiosta takki mukautuu paremmin kehon muotoihin ja liikkeisiin. Ylellisen pehmeällä keinokarvalla vuorattu huppu on säädettävä ja pitää takuulla pään lämpimänä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 50% RECYCLE PES, 50% polyesteri