Luhta Eviena

Luhta takki naisille
Luhdan lyhyenmallinen untuvatakki osoittaa arvonsa etenkin siirryttäessä syksystä talveen. Kevyen ilmava untuva lämpöeristeenä pitää mukavan lämpöisenä myös kylmempinä päivinä. Veden- ja tuulenpitävälle kankaalle on lisäksi tehty PFC-vapaa pintakäsittely, jonka ansiosta kevyt sade ei imeydy kankaaseen vaan vierii pisaroina pois. Vaate säilyy näin myös paremmin hengittävänä, kun vesi ei kyllästä ja tuki kangasta. Selkää koristaa Luhdan kolmen L-kirjaimen symboli.
Lisätietoa
Weight 0.6300
Kuvaus Luhdan lyhyenmallinen untuvatakki osoittaa arvonsa etenkin siirryttäessä syksystä talveen. Kevyen ilmava untuva lämpöeristeenä pitää mukavan lämpöisenä myös kylmempinä päivinä. Veden- ja tuulenpitävälle kankaalle on lisäksi tehty PFC-vapaa pintakäsittely, jonka ansiosta kevyt sade ei imeydy kankaaseen vaan vierii pisaroina pois. Vaate säilyy näin myös paremmin hengittävänä, kun vesi ei kyllästä ja tuki kangasta. Selkää koristaa Luhdan kolmen L-kirjaimen symboli.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Suositellaan nestemäisen pesuaineen käyttöä. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon