Luhta Evinsalo

Luhta midlayer naisille
Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin kauniiseen neuloskuosiin, joka tuo tuotteeseen energistä tunnelmaa. Välitakki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Tuote vakuuttaa niin ulkonäöllään kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Lisätietoa
Weight 0.5500
Kuvaus Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin kauniiseen neuloskuosiin, joka tuo tuotteeseen energistä tunnelmaa. Välitakki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Tuote vakuuttaa niin ulkonäöllään kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 98% polyesteri, 2% elastaani