Luhta forsby

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logo koristeena. Irrotettava huppu on säädettävissä. Tikattuja osioita. Tekokarvayksityiskohtia. Sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Lisätietoa
Weight 1.3200
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logo koristeena. Irrotettava huppu on säädettävissä. Tikattuja osioita. Tekokarvayksityiskohtia. Sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Sulje tarrat ennen pesua. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri