Luhta Haaga

Luhta midlayer naisille
Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - tämä midlayer sopii täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle, joka arvostaa tuotteen monikäyttöisyyttä, muttei kaipaa kaikista teknisimpiä ratkaisuja. Karvainen sisäkaulus tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja suojaa kaulaa kylmältä tuulelta. Ilman päällystakkia käytettynä midlayerin printtikuvioitu pinta ja metallinhohtoiset vetoketjut pääsevät oikeuksiinsa. Rinnepäivän päätteeksi suuntaa after-skihin tai käperry hetkeksi sohvalle takkatulen ääreen tässä midlayerissa ja nauti miellyttävästä lämmöstä.
Lisätietoa
Kuvaus Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - tämä midlayer sopii täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle, joka arvostaa tuotteen monikäyttöisyyttä, muttei kaipaa kaikista teknisimpiä ratkaisuja. Karvainen sisäkaulus tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja suojaa kaulaa kylmältä tuulelta. Ilman päällystakkia käytettynä midlayerin printtikuvioitu pinta ja metallinhohtoiset vetoketjut pääsevät oikeuksiinsa. Rinnepäivän päätteeksi suuntaa after-skihin tai käperry hetkeksi sohvalle takkatulen ääreen tässä midlayerissa ja nauti miellyttävästä lämmöstä.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Pehmeä sisäkaulus. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.