Luhta Haapalahti

Luhta midlayer naisille
Tyylitietoisille laskettelijoille ei riitä pelkästään muodikas hiihtotakki, vaan myös alemmilla kerroksilla on väliä. Luhdan välikerrostakki lumoaa kauniilla jakardikuosillaan, joka johdattaa talvitunnelmaan. Melkein sääli piilottaa se toisen takin alle, mutta after-skissä elegantti kuosi pääsee oikeuksiinsa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään koriste, vaan takki on valmistettu teknisestä materiaalista, joka kestää kulutusta eikä ime itseensä juuri lainkaan kosteutta. Sen ansiosta käyttömukavuus on aina taattu.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylitietoisille laskettelijoille ei riitä pelkästään muodikas hiihtotakki, vaan myös alemmilla kerroksilla on väliä. Luhdan välikerrostakki lumoaa kauniilla jakardikuosillaan, joka johdattaa talvitunnelmaan. Melkein sääli piilottaa se toisen takin alle, mutta after-skissä elegantti kuosi pääsee oikeuksiinsa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään koriste, vaan takki on valmistettu teknisestä materiaalista, joka kestää kulutusta eikä ime itseensä juuri lainkaan kosteutta. Sen ansiosta käyttömukavuus on aina taattu.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Kaunis kuvioneule näyttää ja tuntuu ihanalta päällä. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 60% polyesteri, 40% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Kuivataan tasolla. Muotoiltava kosteana.