Luhta Haapalinna

Luhta midlayer naisille
Tämä kapealinjainen midlayer yksinkertaisesti kuuluu muodikkaaseen lasketteluasuun! Trendikkäällä tekokarvalla päällystettyyn silkinpehmeään etuosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Ripaus luksusta talvipakkasille!
Lisätietoa
Kuvaus Tämä kapealinjainen midlayer yksinkertaisesti kuuluu muodikkaaseen lasketteluasuun! Trendikkäällä tekokarvalla päällystettyyn silkinpehmeään etuosaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat vetoketjutaskut korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Ripaus luksusta talvipakkasille!
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vartalonmyötäinen mitoitus. Strassiyksityiskohtia. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Pehmeä sisäkaulus. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.