Luhta Haarla

Luhta midlayer naisille
Tyylitietoisille laskettelijoille ei riitä pelkästään muodikas hiihtotakki, vaan myös alemmilla kerroksilla on väliä. Luhdan välikerrostakki lumoaa kohokuvioidulla kuosillaan, joka johdattaa talvitunnelmaan. Melkein sääli piilottaa se toisen takin alle, mutta after-skissä elegantti kuosi pääsee oikeuksiinsa. Pörröinen sisäkaulus ja koristeelliset vetoketjut nostavat midlayerin tyylipisteitä entisestään. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään koriste, vaan tuote on valmistettu teknisestä materiaalista, joka ei ime itseensä juuri lainkaa kosteutta. Sen ansiosta käyttömukavuus on aina taattu.
Lisätietoa
Kuvaus Tyylitietoisille laskettelijoille ei riitä pelkästään muodikas hiihtotakki, vaan myös alemmilla kerroksilla on väliä. Luhdan välikerrostakki lumoaa kohokuvioidulla kuosillaan, joka johdattaa talvitunnelmaan. Melkein sääli piilottaa se toisen takin alle, mutta after-skissä elegantti kuosi pääsee oikeuksiinsa. Pörröinen sisäkaulus ja koristeelliset vetoketjut nostavat midlayerin tyylipisteitä entisestään. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään koriste, vaan tuote on valmistettu teknisestä materiaalista, joka ei ime itseensä juuri lainkaa kosteutta. Sen ansiosta käyttömukavuus on aina taattu.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaalin painettu kuviointi luo mielenkiintoisen ilmeen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Pehmeä sisäkaulus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.