Luhta Haavikko

Luhta takki naisille
Lämmin toppatakki yksivärisellä ilmeellä, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Neljään suuntaan joustava kangas pitää tuulta ja vettä, mutta on samalla hengittävä, jotta olo pysyy mukavana. Untuvan kaltainen toppaus eristää hyvin lämpöä ja säilyttää lämmittävät ominaisuutensa myös kosteissa olosuhteissa. Mikäli hupulle ei ole tarvetta, voi sen helposti irrottaa, jolloin jää vielä korkea, suojaava kaulus.
Lisätietoa
Weight 1.3000
Kuvaus Lämmin toppatakki yksivärisellä ilmeellä, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Neljään suuntaan joustava kangas pitää tuulta ja vettä, mutta on samalla hengittävä, jotta olo pysyy mukavana. Untuvan kaltainen toppaus eristää hyvin lämpöä ja säilyttää lämmittävät ominaisuutensa myös kosteissa olosuhteissa. Mikäli hupulle ei ole tarvetta, voi sen helposti irrottaa, jolloin jää vielä korkea, suojaava kaulus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani