Luhta Hadli

Luhta firstlayer naisille
Lasketellessa on tärkeää valita ihoa lähimmäksi vaatekerrokseksi paita, joka rajoittaa mahdollisimman vähän liikkumista ja siirtää kosteuden pois iholta. Mikäli paita samalla näyttää hyvältä, on se toki aina plussaa. Tämä Luhdan baselayer-paita on valmistettu kevyestä ja joustavasta kankaasta, jonka pinnassa on mielenkiintoinen siksak-tekstuuri. Korkea kaulus suojaa kaulaa ja leukaa, ja pukemisen helpottamiseksi paidassa on lyhyt vetoketju.
Lisätietoa
Weight 0.2600
Kuvaus Lasketellessa on tärkeää valita ihoa lähimmäksi vaatekerrokseksi paita, joka rajoittaa mahdollisimman vähän liikkumista ja siirtää kosteuden pois iholta. Mikäli paita samalla näyttää hyvältä, on se toki aina plussaa. Tämä Luhdan baselayer-paita on valmistettu kevyestä ja joustavasta kankaasta, jonka pinnassa on mielenkiintoinen siksak-tekstuuri. Korkea kaulus suojaa kaulaa ja leukaa, ja pukemisen helpottamiseksi paidassa on lyhyt vetoketju.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 46% polyesteri, 41% polyamidi \ nailon, 13% elastaani