Luhta Hagskyt

Luhta takki naisille
Pehmeä veluuriunelma, jolla teet trendikkään vaikutelman kaupungissa! Tämä Luhdan lyhyt toppatakki on valmistettu veluurityyppisestä kankaasta, jossa on ihanan pehmeä ja hieman kiiltävä pinta. Jotta syksyn kylmyys ei pääse haittaamaan, on takissa lämmin vanu ja korkea, suojaava kaulus. Vaihtelevat sääolosuhteetkaan eivät tuota ongelmia, sillä kangas pitää tuulta ja hylkii vettä.
Lisätietoa
Weight 1.1500
Kuvaus Pehmeä veluuriunelma, jolla teet trendikkään vaikutelman kaupungissa! Tämä Luhdan lyhyt toppatakki on valmistettu veluurityyppisestä kankaasta, jossa on ihanan pehmeä ja hieman kiiltävä pinta. Jotta syksyn kylmyys ei pääse haittaamaan, on takissa lämmin vanu ja korkea, suojaava kaulus. Vaihtelevat sääolosuhteetkaan eivät tuota ongelmia, sillä kangas pitää tuulta ja hylkii vettä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Pallokuituvanu lämmöneristeenä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri