Luhta Haidermaa

Luhta parka naisille
Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tekokarvavuori. Irrotettava koriste. Sisähuppu on tekokarvaa. Vetoketjut hihansuissa. Sisätasku. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Halkiot helmassa. Sisäkaulus tekokarvaa.
Lisätietoa
Weight 1.5600
Kuvaus Luhta parka naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä. Kankaan tekniset arvot: 8 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Tekokarvavuori. Irrotettava koriste. Sisähuppu on tekokarvaa. Vetoketjut hihansuissa. Sisätasku. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävä vyötärö. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Halkiot helmassa. Sisäkaulus tekokarvaa.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Tekokarvavuori.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri