Luhta Haijala

Luhta takki naisille
Siisti, yksivärinen toppatakki, joka pitää lämpimänä syksyllä ja talven pikkupakkasilla. Untuvaa jäljittelevä kevyt toppaus lämmittää sopivasti, ja irrotettavissa oleva karvareunuksellinen huppu ulottaa lämmön aina päälaelle asti. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyttä lisää kankaan vettä ja tuulta hylkivä pintakäsittely, jonka myötä kangas säilyy mukavan pehmeänä.
Lisätietoa
Weight 0.7000
Kuvaus Siisti, yksivärinen toppatakki, joka pitää lämpimänä syksyllä ja talven pikkupakkasilla. Untuvaa jäljittelevä kevyt toppaus lämmittää sopivasti, ja irrotettavissa oleva karvareunuksellinen huppu ulottaa lämmön aina päälaelle asti. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyttä lisää kankaan vettä ja tuulta hylkivä pintakäsittely, jonka myötä kangas säilyy mukavan pehmeänä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon