Luhta Haikka

Luhta firstlayer naisille
Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer raitatekstuurilla ja pehmeillä koristenauhoilla hihoissa. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Weight 0.3200
Kuvaus Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer raitatekstuurilla ja pehmeillä koristenauhoilla hihoissa. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan - siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani