Luhta Hailuoto

Luhta firstlayer naisille
Vaikkakin näkymättömissä, ei ole kuitenkaan samantekevää, millaisen alusvaatekerroksen puet päällesi suunnatessasi rinteeseen. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Kuvaus Vaikkakin näkymättömissä, ei ole kuitenkaan samantekevää, millaisen alusvaatekerroksen puet päällesi suunnatessasi rinteeseen. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Long Description Luhta firstlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Koristeellinen etuvetoketju. Vartalonmyötäinen mitoitus. Strassiyksityiskohtia. Lyhyt etuvetoketju. Muotoiltu takahelma on suojaava.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.