Luhta Hailuoto

Luhta firstlayer naisille
Vaikkakin näkymättömissä, ei ole kuitenkaan samantekevää, millaisen alusvaatekerroksen puet päällesi suunnatessasi rinteeseen. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä kuosillisessa paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, mistä pitää huolen tekninen thermostretch-materiaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Vaikkakin näkymättömissä, ei ole kuitenkaan samantekevää, millaisen alusvaatekerroksen puet päällesi suunnatessasi rinteeseen. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kylmettyminen. Tässä kuosillisessa paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, mistä pitää huolen tekninen thermostretch-materiaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani