Luhta Haimila

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Koristeellinen etuvetoketju. Joustava hupun reuna. Joustavat hihansuut ja helma. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Lisätietoa
Weight 0.3700
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Koristeellinen etuvetoketju. Joustava hupun reuna. Joustavat hihansuut ja helma. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Koristeellinen etuvetoketju. Joustava hupun reuna. Joustavat hihansuut ja helma. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Materiaalit 100% polyesteri