Luhta Hakali

Luhta midlayer naisille
Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin vastakohtia täynnä olevaan designiin, joka antaa tuotteelle sporttista ilmettä. Villamaisen materiaalin sisäpuoli on miellyttävän pehmeä iholla, mikä tehostaa käyttömukavuuden ohella myös tuotteen lämmittävyyttä. Tekninen materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan, minkä ansiosta midlayer myös kuivuu kädenkäänteessä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin vastakohtia täynnä olevaan designiin, joka antaa tuotteelle sporttista ilmettä. Villamaisen materiaalin sisäpuoli on miellyttävän pehmeä iholla, mikä tehostaa käyttömukavuuden ohella myös tuotteen lämmittävyyttä. Tekninen materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan, minkä ansiosta midlayer myös kuivuu kädenkäänteessä.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Tikattuja osioita. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Paljettiyksityiskohtia. Pehmeä sisäkaulus. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.