Luhta Hakkila

Luhta midlayer naisille
Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Pehmeä sisäkaulus.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Pehmeä sisäkaulus.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketju edessä. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vetoketjutaskut. Logomerkki. Koristeelliset vetoketjut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Pehmeä sisäkaulus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Käsinpesu 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.