Luhta Hakolahti

Luhta takki naisille
Siisti, yksivärinen toppatakki, joka pitää lämpimänä syksyllä ja talven pikkupakkasilla. Untuvaa jäljittelevä toppaus lämmittää sopivasti, ja irrotettavissa oleva keinokarvareunainen huppu ulottaa lämmön aina päälaelle asti. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyttä lisää kankaan tuulta ja vettä hylkivä pintakäsittely, jonka myötä kangas säilyy mukavan pehmeänä.
Lisätietoa
Weight 0.7500
Kuvaus Siisti, yksivärinen toppatakki, joka pitää lämpimänä syksyllä ja talven pikkupakkasilla. Untuvaa jäljittelevä toppaus lämmittää sopivasti, ja irrotettavissa oleva keinokarvareunainen huppu ulottaa lämmön aina päälaelle asti. Ryhtiä takkiin tuo korkea kaulus, joka antaa takille ulkonäköä, mutta myös suojaa kaulaa tehokkaasti. Käytännöllisyyttä lisää kankaan tuulta ja vettä hylkivä pintakäsittely, jonka myötä kangas säilyy mukavan pehmeänä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon