Luhta Hakunila

Luhta midlayer naisille
Tämä kapealinjainen midlayer yksinkertaisesti kuuluu muodikkaaseen lasketteluasuun! Trendikkäällä tekokarvalla päällystettyyn silkinpehmeään vartalo-osaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat taskut koristeellisilla vetoketjuilla korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Ripaus luksusta talvipakkasille!
Lisätietoa
Kuvaus Tämä kapealinjainen midlayer yksinkertaisesti kuuluu muodikkaaseen lasketteluasuun! Trendikkäällä tekokarvalla päällystettyyn silkinpehmeään vartalo-osaan on haettu vaikutteita eläinmaailmasta. Pystysuuntaan kulkevat taskut koristeellisilla vetoketjuilla korostavat entisestään vyötäröä imartelevaa lookia. Ripaus luksusta talvipakkasille!
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Silitys 110°. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% akryyli
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.