Luhta Halikko

Luhta firstlayer naisille
Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer näyttävällä printtikoristeella. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Kuvaus Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer näyttävällä printtikoristeella. Alimmaiseksi kerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Long Description Luhta firstlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeellinen etuvetoketju. Polttopainettu kuosi muodostaa kauniin pinnan. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lyhyt etuvetoketju. Paljettiyksityiskohtia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.