Luhta Haloila

Luhta paita naisille
Luhdan naisten paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja teknisten kuitujen parhaat puolet. Sekoitemateriaalista valmistettu vaate tuntuu miellyttävältä iholla ja on erityisen kestävä. Erityisen joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Polttopainettu kuosi on hennon läpikuultava, mikä antaa paidalle sen kesäisen ilmavan tunnun. Väljä leikkaus rajoittuu joustavalla nauhalla varustettuun helmaan ja rypytyksiin hihansuissa. Trendikkään lisän paitaan tuovat leveät kädentiet ja selkäpuolen halkio.
Lisätietoa
Weight 0.1700
Kuvaus Luhdan naisten paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja teknisten kuitujen parhaat puolet. Sekoitemateriaalista valmistettu vaate tuntuu miellyttävältä iholla ja on erityisen kestävä. Erityisen joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Polttopainettu kuosi on hennon läpikuultava, mikä antaa paidalle sen kesäisen ilmavan tunnun. Väljä leikkaus rajoittuu joustavalla nauhalla varustettuun helmaan ja rypytyksiin hihansuissa. Trendikkään lisän paitaan tuovat leveät kädentiet ja selkäpuolen halkio.
Long Description Luhta paita naisille. Väljä mitoitus. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 66% polyesteri, 34% puuvilla