Luhta Haloinen

Luhta t-paita naisille
Luhdan t-paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja teknisten kuitujen parhaat puolet. Sekoitemateriaalista valmistettu vaate tuntuu miellyttävältä iholla ja on erityisen kestävä. Todella joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Polttopainettu kuosi on hennon läpikuultava, mikä antaa paidalle sen kesäisen ilmavan tunnun. V-pääntie ja pyöristetty helma kokoavat t-paidan tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.
Lisätietoa
Weight 0.1200
Kuvaus Luhdan t-paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja teknisten kuitujen parhaat puolet. Sekoitemateriaalista valmistettu vaate tuntuu miellyttävältä iholla ja on erityisen kestävä. Todella joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Polttopainettu kuosi on hennon läpikuultava, mikä antaa paidalle sen kesäisen ilmavan tunnun. V-pääntie ja pyöristetty helma kokoavat t-paidan tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.
Long Description Luhta t-paita naisille. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 66% polyesteri, 34% puuvilla