Luhta Halssila

Luhta firstlayer naisille
Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer 3D-kuvioinnilla ja puolipitkällä vetoketjulla. Kimaltelevat printtidetaljit tuovat talvipäiviin ripauksen glamouria. Lähtiessäsi ulkoilemaan alimmaiseksi vaatekerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Lisätietoa
Kuvaus Trendikkäästi varusteltuna uuteen talvisesonkiin: todella miellyttävä firstlayer 3D-kuvioinnilla ja puolipitkällä vetoketjulla. Kimaltelevat printtidetaljit tuovat talvipäiviin ripauksen glamouria. Lähtiessäsi ulkoilemaan alimmaiseksi vaatekerrokseksi on tärkeää valita materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ime kosteutta itseensä, sillä muutoin seurauksena on ihon kymettyminen. Tässä paidassa niin ei kuitenkaan pääse tapahtumaan. Siitä pitää huolen tekninen polyesterimateriaali. Neljään suuntaan joustava stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten käyttömukavuus on taattu!
Long Description Luhta firstlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Painettu kuviointi. Pehmeäksi harjattu sisäpinta. Koristeellinen etuvetoketju. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tyylikäs koristelu. Strassiyksityiskohtia. Lyhyt etuvetoketju.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.