Luhta halttula

Luhta t-paita naisille
Pakko saada mukaan seuraavalle lomamatkalle: kesäinen t-paita lehtiaiheisella koristelulla. Luhdan naisten paita laskeutuu ilmavan kevyesti ja istuu rennosti hartioilla, joten se on supermukava valinta. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, ja joustava laatu sekä väljä leikkaus antavat tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Kun paita yhdistetään shortseihin tai capreihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Lisätietoa
Weight 0.1300
Kuvaus Pakko saada mukaan seuraavalle lomamatkalle: kesäinen t-paita lehtiaiheisella koristelulla. Luhdan naisten paita laskeutuu ilmavan kevyesti ja istuu rennosti hartioilla, joten se on supermukava valinta. Kosteus haihtuu kankaasta nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen, ja joustava laatu sekä väljä leikkaus antavat tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Kun paita yhdistetään shortseihin tai capreihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Long Description Luhta t-paita naisille. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Väljä mitoitus. Logomerkki.
Materiaaliteknologia A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 62% polyesteri, 33% viskoosi, 5% elastaani