Luhta Hamari

Luhta midlayer naisille
Luhdan midlayer toimii persoonallisena välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin raidalliseen designiin, joka tuo tuotteeseen ripauksen retrohenkeä. Tuote on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Välitakki vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia yhtä lailla.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan midlayer toimii persoonallisena välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin raidalliseen designiin, joka tuo tuotteeseen ripauksen retrohenkeä. Tuote on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Välitakki vakuuttaa niin ulkonäöllisesti kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia yhtä lailla.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Resorineule helmassa. Resorineulos kauluksessa. Koristeelliset vetoketjut. Moderni 3D kohokuvio luo kiinnostavan pinnan.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.