Luhta Hamina

Luhta midlayer naisille
Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - tämä välikerrostakki sopii täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle, joka arvostaa tuotteen monikäyttöisyyttä, muttei kaipaa kaikista teknisimpiä ratkaisuja. Tämä midlayer on melkein sääli piilottaa laskettelutakin alle, mutta after-skissä elegantti luomus pääsee oikeuksiinsa. Välitakki hälventää laskettelu- ja kaupunkimuodin välistä rajaa ottaessaan lukuisia vaikutteita muotimaailman pyörteistä. Symmetrian rikkova vetoketju ja upea käännekaulus tuovat takkiin naisellista viehätystä, mutta tuote on kaikesta huolimatta täydellinen seuralainen laskettelurinteeseen toiminnallisten materiaaliensa ja lämpöarvonsa ansiosta.
Lisätietoa
Kuvaus Rauhallisia kaarteita rinnettä alas, samalla lumoavaa näköalaa ihaillen - tämä välikerrostakki sopii täydellisesti nautiskelevalle laskettelijalle, joka arvostaa tuotteen monikäyttöisyyttä, muttei kaipaa kaikista teknisimpiä ratkaisuja. Tämä midlayer on melkein sääli piilottaa laskettelutakin alle, mutta after-skissä elegantti luomus pääsee oikeuksiinsa. Välitakki hälventää laskettelu- ja kaupunkimuodin välistä rajaa ottaessaan lukuisia vaikutteita muotimaailman pyörteistä. Symmetrian rikkova vetoketju ja upea käännekaulus tuovat takkiin naisellista viehätystä, mutta tuote on kaikesta huolimatta täydellinen seuralainen laskettelurinteeseen toiminnallisten materiaaliensa ja lämpöarvonsa ansiosta.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vanuvuori pitää sinut lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 40% puuvilla, 56% polyesteri, 4% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.