Luhta Hankasalmi

Luhta firstlayer naisille
Aluspaita tulee suoraan iholle, joten se on ratkaisevin vaatekerros käyttömukavuutta haettaessa. Tämän paidan materiaaliyhdistelmässä on huomioitu niin kosteudensiirto, miellyttävyys kuin joustavuuskin. Nelisuuntainen stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten kurvailu rinnettä alas sujuu juuri niin loivasti kaarrellen tai jyrkästi kurvaillen kuin haluat. Puolipitkä vetoketju toimii nopeaan viilennykseen tai vaihtoehtoisesti kaulan suojaamiseen kylmältä viimalta. Katseet keräävä struktuurikuosi tekee toiminnallisesta myös tyylikkään.
Lisätietoa
Kuvaus Aluspaita tulee suoraan iholle, joten se on ratkaisevin vaatekerros käyttömukavuutta haettaessa. Tämän paidan materiaaliyhdistelmässä on huomioitu niin kosteudensiirto, miellyttävyys kuin joustavuuskin. Nelisuuntainen stretch ei aseta rajoitteita liikeradoille, joten kurvailu rinnettä alas sujuu juuri niin loivasti kaarrellen tai jyrkästi kurvaillen kuin haluat. Puolipitkä vetoketju toimii nopeaan viilennykseen tai vaihtoehtoisesti kaulan suojaamiseen kylmältä viimalta. Katseet keräävä struktuurikuosi tekee toiminnallisesta myös tyylikkään.
Long Description Luhta firstlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Koristeellinen etuvetoketju. Vartalonmyötäinen mitoitus. Lyhyt etuvetoketju.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 74% polyesteri, 23% viskoosi, 3% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.