Luhta Harju

Luhta parka naisille
Luhta parka naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Printtivuori. Hengittävä verkkovuori. Säädettävä huppu. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Kiinteä huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 0.8200
Kuvaus Luhta parka naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Printtivuori. Hengittävä verkkovuori. Säädettävä huppu. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Kiinteä huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Long Description Luhta parka naisille. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Printtivuori. Hengittävä verkkovuori. Säädettävä huppu. Vetoketjullinen tasku sisäpuolella. Vetoketjullisia taskuja. Kiinteä huppu. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia.
Materiaalit 20% polyamidi \ nailon, 80% puuvilla