Luhta Harjula

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Hengittävä verkkovuori. Hihat rullattavissa ylös. Kiinteä huppu. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät hihansuut. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Lisätietoa
Weight 0.4500
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Hengittävä verkkovuori. Hihat rullattavissa ylös. Kiinteä huppu. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät hihansuut. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Hengittävä verkkovuori. Hihat rullattavissa ylös. Kiinteä huppu. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät hihansuut. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Silitys nurjalta puolelta. Älä käytä huuhteluainetta. Sisältää nahkaosia.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon