Luhta Hassala

Luhta takki miehille
Tämä Luhdan miesten laskettelutakki on suunniteltu vaativimpaan käyttöön laskettelurinteessä. Teknisiin ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota: takki on täysin veden- ja tuulenpitävä, neljään suuntaan joustava pintakangas on erittäin hengittävä ja kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Olet siis laskiessa täysin suojassa säältä. Lämmin toppaus huolehtii riittävästä lämmöstä, mutta mikäli liikkuessa tulee tarvetta hieman tuulettaa yläkroppaa, voi kainaloiden tuuletusvetoketjuja avata. Helman lumilukko ja hihansuiden joustavat sisäresorit pitävät lumen takin ulkopuolella. Helmasta ja hihansuista löytyy myös kiristykset, joilla ne voi säätää itselleen sopiviksi. Säädettävän hupun saa halutessaan myös irti, ja kauluksessa on pehmeä sisävuori.
Lisätietoa
Weight 1.2500
Kuvaus Tämä Luhdan miesten laskettelutakki on suunniteltu vaativimpaan käyttöön laskettelurinteessä. Teknisiin ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota: takki on täysin veden- ja tuulenpitävä, neljään suuntaan joustava pintakangas on erittäin hengittävä ja kankaan pinnassa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Olet siis laskiessa täysin suojassa säältä. Lämmin toppaus huolehtii riittävästä lämmöstä, mutta mikäli liikkuessa tulee tarvetta hieman tuulettaa yläkroppaa, voi kainaloiden tuuletusvetoketjuja avata. Helman lumilukko ja hihansuiden joustavat sisäresorit pitävät lumen takin ulkopuolella. Helmasta ja hihansuista löytyy myös kiristykset, joilla ne voi säätää itselleen sopiviksi. Säädettävän hupun saa halutessaan myös irti, ja kauluksessa on pehmeä sisävuori.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori., Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Pöyhi tuotetta pesun jälkeen, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Laita rumpuun myös pari tennispalloa tasaamaan untuvaa. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. Hellävarainen pesu 30°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty. kuivaus nurinpäinkäännettynä kuivausrummussa matalassa lämpötilassa.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani