Luhta Hassi

Luhta takki miehille
Tee tyylikäs vaikutus rinteessä tällä Luhdan laskettelutakilla. Sivujen ja hartioiden aksenttiraidat antavat takille sporttista energiaa, eikä teknisissä ominaisuuksissakaan ole valittamisen aihetta. Neljään suuntaan joustava pintakangas on veden- ja tuulenpitävää ja riittävän hengittävää, jotta myös liikkuessa olo pysyy mukavana. Lämmin toppaus pitää huolen siitä, ettei kylmä talvi-ilma pääse häiritsemään menoa. Pöllyävä puuterilumi pysyy ulkona, sillä takin helmassa on lumilukko ja hihansuissa joustavat sisäresorit.
Lisätietoa
Weight 1.3200
Kuvaus Tee tyylikäs vaikutus rinteessä tällä Luhdan laskettelutakilla. Sivujen ja hartioiden aksenttiraidat antavat takille sporttista energiaa, eikä teknisissä ominaisuuksissakaan ole valittamisen aihetta. Neljään suuntaan joustava pintakangas on veden- ja tuulenpitävää ja riittävän hengittävää, jotta myös liikkuessa olo pysyy mukavana. Lämmin toppaus pitää huolen siitä, ettei kylmä talvi-ilma pääse häiritsemään menoa. Pöllyävä puuterilumi pysyy ulkona, sillä takin helmassa on lumilukko ja hihansuissa joustavat sisäresorit.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani