Luhta Hasula

Luhta takki miehille
Parasta suorituskykyä teknisten vaatteiden avulla! Luhdan miesten laskettelutakki ei pelästy minkäänlaisia sääolosuhteita, vaan pitää olosi lämpimänä ja mukavana joka tilanteessa. Lämpimästi topatun takin pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja suojaa tehokkaasti vedeltä ja tuulelta. Kaikki saumat on teipattu ja kankaan pinnassa on vettä hylkivä pintakäsittely. Pehmeästi vuorattu kaulus, hihansuiden sisemmät resorit sekä helman lumilukko suojaavat hyvin sisään pyrkivältä viimalta ja lumelta. Helma on takaa hieman pidempi, jotta se suojaisi paremmin, ja hihat on muotoiltu optimaalisen liikkuvuuden aikaansaamiseksi.
Lisätietoa
Weight 1.0700
Kuvaus Parasta suorituskykyä teknisten vaatteiden avulla! Luhdan miesten laskettelutakki ei pelästy minkäänlaisia sääolosuhteita, vaan pitää olosi lämpimänä ja mukavana joka tilanteessa. Lämpimästi topatun takin pintakangas joustaa kahteen suuntaan ja suojaa tehokkaasti vedeltä ja tuulelta. Kaikki saumat on teipattu ja kankaan pinnassa on vettä hylkivä pintakäsittely. Pehmeästi vuorattu kaulus, hihansuiden sisemmät resorit sekä helman lumilukko suojaavat hyvin sisään pyrkivältä viimalta ja lumelta. Helma on takaa hieman pidempi, jotta se suojaisi paremmin, ja hihat on muotoiltu optimaalisen liikkuvuuden aikaansaamiseksi.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Lämmin toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri