Luhta Hauho

Luhta firstlayer miehille
Tämä Luhdan puolivetoketjullinen paita soveltuu erinomaisesti alimmaksi vaatekerrokseksi, sillä se on valmistettu kevyestä ja joustavasta thermostretch-materiaalista, joka tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä. Kangas siirtää kosteuden pois iholta ja päästää sen haihtumaan pois, jotta voit tuntea olosi kuivaksi ja mukavaksi joka tilanteessa. Huomiota herättävä printtikuosi vie sinut keskelle Itävallan vuoristoja.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Tämä Luhdan puolivetoketjullinen paita soveltuu erinomaisesti alimmaksi vaatekerrokseksi, sillä se on valmistettu kevyestä ja joustavasta thermostretch-materiaalista, joka tuntuu iholla miellyttävän pehmeältä. Kangas siirtää kosteuden pois iholta ja päästää sen haihtumaan pois, jotta voit tuntea olosi kuivaksi ja mukavaksi joka tilanteessa. Huomiota herättävä printtikuosi vie sinut keskelle Itävallan vuoristoja.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 92% polyesteri, 8% elastaani