Luhta Hauhula

Luhta housut miehille
Jos tykkäät viilettää rinteestä toiseen ja otat jokaisen laskun uutena haasteena, näiden toiminnallisten lasketteluhousujen korkea hengittävyysarvo ja joustava stretch-materiaali ovat sinua varten. Vyötärö on takaa korotettu ja sivuilla on tuuletusvetoketjut, joiden avulla ilmanvaihtoa voi parantaa tarvittaessa. Lumi pysyy ulkopuolella teipattujen saumojen, kiinteiden lumilukkojen sekä vedenpitävän materiaalin ansiosta, ja kriittisimmissä kohdissa on käytetty vahvistettua materiaalia, joka lupaa housuille pitkän käyttöiän. Tämä ei siis ole ainoastaan yhden kauden tuote, vaan näissä housuissa kurvailet mäkiä alas vielä ensi vuonnakin!
Lisätietoa
Weight 0.7600
Kuvaus Jos tykkäät viilettää rinteestä toiseen ja otat jokaisen laskun uutena haasteena, näiden toiminnallisten lasketteluhousujen korkea hengittävyysarvo ja joustava stretch-materiaali ovat sinua varten. Vyötärö on takaa korotettu ja sivuilla on tuuletusvetoketjut, joiden avulla ilmanvaihtoa voi parantaa tarvittaessa. Lumi pysyy ulkopuolella teipattujen saumojen, kiinteiden lumilukkojen sekä vedenpitävän materiaalin ansiosta, ja kriittisimmissä kohdissa on käytetty vahvistettua materiaalia, joka lupaa housuille pitkän käyttöiän. Tämä ei siis ole ainoastaan yhden kauden tuote, vaan näissä housuissa kurvailet mäkiä alas vielä ensi vuonnakin!
Mat Desc Lining Wadding Cvl Joustava stretch-vuori., Kevyt toppaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Sulje vetoketjut pesun ajaksi. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% elastaani